בישול בירה בייתית
חוויות
sagi

מחשבות על בירה

המיזם של Breaking Beer כבר קיים שנה וחצי כמעט.  המטרה שלשמה הוא נוצר והופק הייתה ועודנה להפיץ את בשורת בישול הבירה בבית. מילים גדולות שמורכבות

המשך קריאה »
מתכון בישול בירה בייתית ALL AMERICAN מסוג NEIPA
מתכונים
sagi

מתכון ALL AMERICAN- בירת NEIPA

מתכון All American– NEIPA! ניו אינגלינד IPA או ה-NEIPA הפך להיות אחד הסגנונות המבוקשים… המתכונים שלה הם מתכונים מהתקופה האחרונה, אפשר לומר שזו האבולוציה של

המשך קריאה »
מתכון בישול בירה בייתית סטאוס STAUT
מתכונים
sagi

מתכון BLACK SUN- בירת STOUT

מתכון BLACK SUN– STAUT! הסטאוט הוא סגנון של בירה שאוכלים. סתם,לא באמת… אבל מדובר בבירה שהיא מיוחדת במרקם והנראות שלה. היא שחורה כמו לילה בליכוכבים,

המשך קריאה »
בירה בייתית אלדדיסימו
מתכונים
sagi

מתכון APA – בירת WHITE MAN

מתכון AMERICAN PALE ALE– WHITE MAN! זו לא בירה לבנה. היא רק חיוורת! הבירה הזו היא בסיס להרבה מאוד בירות אחרות שהגיעו רגע אחרי זה.

המשך קריאה »
מתכון בישול בירה בייתית
מתכונים
sagi

מתכון בירה – jax בירת IPA

jax בירת IPA- המרכז לבירה בייתית. הבוס של צ’יבס ב”ילדי האנרכיה” היא כמעט תמיד Jacks Teller. במקור, השחקן שמשחק את ג’קס (צ’רלס הונם) אומנם משחק

המשך קריאה »
בירה בייתית אלדדיסימו
מתכונים
sagi

מתכון IPA – בירת מעיין!

מתכון IPA– בירת מעיין! אלעד שבבו (מבשלת אלעדיסימו) מבשל בירה כבר 5 שנים. הוא מהנדס במקצועו וכך הוא מתייחס גם לבירה אותה הוא מבשל. המשמעות

המשך קריאה »
וייסביר - בישול בירה בייתית
מתכונים
sagi

מתכון בירת חיטה – Nessada

מתכון – בירת חיטה Nessada בירת חיטה מגיעה אלינו במקור מגרמניה. wheat beer או וייצן (לבנה) הם חלק מהשמות הנוספים שלה. המתכון הזה, נבנה באהבה

המשך קריאה »
מתכונים
sagi

מתכון בירה – ADAS

ADAS בירה בשילוב יין. ב-2017 אחרי יותר מ-115 שנים על הקרקע נפתח הפאב הראשון בגבעת עדה. ההתרגשות הייתה בשיאה שסוף סוף המקום נפתח. כבר בשנה

המשך קריאה »
מקצועי
sagi

באצ’ (בישול) שלם לפח

פעמיים בחיי יצאה לי בירה בטעמים חשודים וחמוצים. הפעם הראשונה הייתה בפעם הראשונה, אז קיבלתי קיט מחברים (שכבר נכתב על המקרה). אבל אז היינו צעירים

המשך קריאה »
חוויות
sagi

חבר, אתה לא חופר

באחד ממחנות הקיץ שהדרכתי בהם, אמרה המדריכה האיטלקיה שהיא לא שותה לבד. היא אמרה שזה לא טוב. היה לה הסבר שהיה חצי רוחניקי אבל המסר

המשך קריאה »
מקצועי
sagi

הרהורים על קצף

בישראל יש נטייה לחשוב שכאשר מוזגים לך הרבה קצף לתוך כוס הבירה, בעצם “דופקים” אותך. באחד הפאבים בהם הייתי בחו”ל אפילו אמרתי למלצר שאני מבקש

המשך קריאה »

© 2018 כל הזכויות שמורות לחברת טאז ש.א פיתוח עסקי בע"מ